Jonge Duivels is de droom van iedere voetballer! Met Jonge Duivels geven we elke voetballer in België een unieke kans om de scouts van profclubs te overtuigen van hun talent! Wat ons niet lukte moet voor hun wél haalbaar zijn: profvoetballer worden.

Jonge Duivels

Hoe is Jonge Duivels ontstaan?

In Nederland is Jonger Oranje de grote broer. Sinds 2007 biedt Jonger Oranje diverse activiteiten aan voor verschillende leeftijdscategorieën. Met tientallen evenementen en de samenwerking met 12 profclubs kan elk voetbaltalent in alle uithoeken van Nederland ontdekt worden door een naburige profclub.

Bij de Jonger Oranje Talentendagen doen elke keer weer deelnemers uit België mee en in het seizoen 2014/’15 vonden we het tijd om naar België toe te komen om in samenwerking met de profclubs te speuren naar voetbaltalent.

Voor wie is Jonge Duivels?

Jonge Duivels is bedoeld voor iedereen (jongen/meisje) geboren in 2010 t/m 2016, waarbij je niet lid hoeft te zijn van een voetbalclub.

Leeftijdscategorie Onder 9: 2014, 2015 en 2016.
Leeftijdscategorie Onder 11: 2012 en 2013.
Leeftijdscategorie Onder 13: 2010 en 2011.

Voor de keepers is er een speciale clinic, die wordt gegeven door professionele keeperstrainers.

De profscouts selecteren spelers voor de selectieteams: Onder 9 (9 spelers + 1 keeper), Onder 11 (9 spelers + 1 keeper) en Onder 13 (12 spelers + 1 keeper). Daarbij maak je kans op een stage bij een profclub.

We zijn op zoek naar de selectieteams voor het seizoen 2022/’23, daarom bovenstaande leeftijdsindeling. De gekozen selectieteams gaan door naar de volgende ronde en maken kans op een officieus interland tegen Jonger Oranje (het Nederlandse broertje) en Giovani Azzurri (het Italiaanse broertje).

Waar staat Jonge Duivels voor?

Bij alles van Jonge Duivels staat plezier voorop. Als organisatie vinden wij het belangrijk dat iedereen een fantastische dag kan beleven, waarin iedereen kan doen wat ze het allerliefst willen: voetballen!

Samenspelen met leeftijdsgenootjes die je nog niet kent. Jonge Duivels vindt vriendschap heel belangrijk. Tijdens het evenement van laten we kinderen veel samenwerken en een dag beleven waarin vriendschap een belangrijke rol speelt.

Naast plezier en vriendschap bieden wij jou de kans om aan de aanwezige profclubs te laten zien hoeveel talent je hebt. De Jonge Duivels Talentendag is dé kans om je droom waar te maken: profvoetballer worden!

Programma

10:15 uur – Aanmelden spelers en keepers in de kleedkamers
11:00 uur – Start programma
12:45 uur – Pauze (lunch niet inbegrepen)
13:30 uur – Hervatting programma
15:30 uur – Huldiging toernooiwinnaars en bekendmaking selectieteams (met keepers)
15:45 uur – Einde Jonge Duivels Talentendag

Locatie

KSK Ekeren Donk
Oude Landen 135/1
2180 Ekeren