Jonge Duivels

Jonge Duivels

Jonge Duivels is de droom van iedere voetballer! Met Jonge Duivels willen we elke voetballer in België een unieke kans geven om de scouts van profclubs te overtuigen van hun talent! Wat ons, van SportsGen, niet lukte moet voor jullie wél haalbaar zijn: profvoetballer worden.

Hoe is Jonge Duivels ontstaan?

In Nederland is Jonger Oranje de grote broer. Sinds 2007 biedt Jonger Oranje diverse activiteiten aan voor verschillende leeftijdscategorieën. Met tientallen evenementen en de samenwerking met 12 profclubs kan elk voetbaltalent in alle uithoeken van Nederland ontdekt worden door een naburige profclub. Bij de Talentendagen en Masterclasses doen elke keer weer deelnemers uit België mee en in het seizoen 2014/’15 vonden we het tijd om eens naar België toe te komen om samen met Lommel SK te speuren naar voetbaltalent.

Voor wie is Jonge Duivels?

Jonge Duivels

Jonge Duivels is bedoeld voor iedereen (jongen/meisje) geboren in 2008 t/m 2014, waarbij je niet lid hoeft te zijn van een voetbalclub.

Leeftijdscategorie Jong: 2011, 2012, 2013 en 2014.
Leeftijdscategorie Oud: 2008, 2009 en 2010.

Voor de keepers is er een speciale clinic, die wordt gegeven door professionele keeperstrainers.

De profscouts selecteren spelers voor de selectieteams: Jong (9 spelers + 1 keeper) en Oud (12 spelers + 1 keeper). Daarbij maak je kans op een stage bij één van de profclubs.

We zijn op zoek naar de selectieteams voor het seizoen 2020/’21, daarom bovenstaande leeftijdsindeling. De gekozen selectieteams gaan officieuze interlands spelen tegen Jonger Oranje en Giovani Azzurri (Italiaanse broer van Jonge Duivels).


PLEZIER
– Bij alles van Jonge Duivels staat plezier voorop. Als organisatie vinden wij het belangrijk dat iedereen een fantastische dag kan beleven, waarin iedereen kan doen wat ze het allerliefst willen: voetballen!

VRIENDSCHAP – Samenspelen met leeftijdsgenootjes die je nog niet kent. Jonge Duivels vindt vriendschap heel belangrijk. Tijdens het evenement van laten we kinderen veel samenwerken en een dag beleven waarin vriendschap een belangrijke rol speelt.

TALENT – Naast plezier en vriendschap bieden wij jou de kans om aan de aanwezige profclubs te laten zien hoeveel talent je hebt. De Jonge Duivels Talentendag is dé kans om je droom waar te maken: profvoetballer worden!

Programma*

10.15 uur – Aanmelden spelers en keepers in de kleedkamers
11.00 uur – Start programma en JD KeeperzClass
12.45 uur – Pauze (lunch niet inbegrepen)
13.30 uur – Hervatting programma en JD KeeperzClass
15.30 uur – Bekendmaking JD teams (met keepers) en huldiging winnaars
15.45 uur – Einde JD Talentendag

*onder voorbehoud

Na afloop van het evenement krijgen alle deelnemers een prachtig certificaat ter herinnering en leuke goodies mee.

Locatie

Jeugdopleiding Lommel SK
Speelpleinstraat 24
3920 Lommel