Jouw TalentScan-profiel geeft inzicht in jouw kwaliteiten en verbeterpunten als voetballer. Met de TalentScan kun je nóg gerichter werken aan je ontwikkeling. Het unieke aan de TalentScan is de gezamenlijke ontwikkeling met wetenschappers én scouts (zowel prof- als amateurscouts).

Je TalentScan-profiel bestaat uit 2 onderdelen:

  1. Self Assessment (gratis!)

  • Onze scouts zijn benieuwd naar jou als voetballer en jouw gedachte over voetbal. Hoeveel uur train je per week? Op welke positie speel je? De scouts willen alles op het gebied van voetbal van je weten.
  • Met onze Self Assessment (vragenlijst) kun je na het invullen exact zien wat jouw kwaliteiten zijn, maar ook zien wat jouw verbeterpunten zijn. Zo kun je je dus optimaal blijven ontwikkelen om een nóg betere speler te worden.

Ga naar www.talentscan.nu, creëer jouw voetbalprofiel en zet stappen in je carrière!

  1. Beoordelingen door Jonge Duivels-scouts tijdens je Talentendag

Wil je ook je vaardigheden laten beoordelen op het voetbalveld? Upgrade dan voor slechts €9,95 naar een PRO-account en je wordt tijdens jouw Jonge Duivels Talentendag beoordeeld door onze scouts op jouw Technische vaardigheden.

Na afloop van de talentendag wordt jouw spelersrapport toegevoegd aan jouw TalentScan-profiel en kun je direct beginnen met een plan om jezelf te verbeteren!

Bekijken de profscouts de resultaten van de TalentScan?
De scouts krijgen de scores van de online vragenlijst onder ogen, de TalentScan helpt om een completer profiel van jou als voetballer onder de aandacht van de scouts te brengen.

Welk aspect staat centraal?
TECHNIEK (o.a. balaanname, tweebenigheid en schieten).